7103 Petit Celler

7103 Petit Celler


(1 meinung)

7103 Petit Celler nace de la inquietud de dos jóvenes mallorquines; Sebastià Ordines (nieto de viticultor e ingeniero agrícola) y Pep Cànaves (ingeniero agrícola y estudiante de enologia), para elaborar vinos de calidad y de producción limitada a partir de su propio viñedo.


Todo esto a partir de uva autóctona de Mallorca como la Mantonegro y la Premsal Blanc. El propio manejo de sus viñas, la elaboración en su propia bodega y la utilización de estas variedades hace que obtengan vinos cargados de personalidad, autenticidad i un punto canalla que les diferencia.

7103 son los metros cuadrados que tiene una cuarterada, medida agrícola de superfície típica de Mallorca.


7103 neix de la inquietut de dos joves mallorquins; Sebastià Ordines ( nét de viticultor i enginyer agrícola) y Pep Cànaves ( enginyer agrícola i estudiant d’enologia), per elaborar vins de qualitat y de producció limitada a partir del seu propi vinyet.

Tot això a partir de raïms autòctons de Mallorca com el Mantonegro i el Premsal Blanc. El propi maneig de les seves vinyes, l’elaboració en el seu propi celler i la utilització d’aquestes varietats fan que obtinguin vins carregats de personalitat, autenticitat i un punt canalla que els diferencia.

7103 són els metres quadrats que té una quarterada, mesura agrícola de superfície, típica de Mallorca.


7103 „Petit Celler“ ist das Ergebnis eines kleines Weinguts das Bestreben von zwei jungen Leuten, eine sehr begrenzte Produktion von Weinen hoher Qualität mit ausgeprägtem einzigartigen Charakter zu produzieren, wobei Authentizität das Schlüsselwort des Projekts ist, da praktisch die gesamte Produktion auf den autochthonen Sorten basiert, die Mallorca von den übrigen Weinbaugebieten der Welt unterscheiden.



Weiterlesen
Es gibt keine Aufzeichnungen. Lieferungen dieser Kategorie erfolgen möglicherweise nicht in Ihrer Postleitzahl. Bitte ändern Sie die Suchfilter.

meinungen

El vi ens agrada molt
Pere (16-07-2020)

La comanda va arribar amb un dia de retard.