Vol anunciar els seus productes?

Requisits per formar part de la plataforma

Per poder publicar els teus productes al portal, és un requisit imprescindible pertànyer a la petita i mitjana empresa. L'activitat fonamental haurà d'estar relacionada amb els productes locals procedents directament o indirectament del sector primari.


Com donar-se d'alta

Per començar a treballar amb la plataforma es requereix una formalització de contracte. Després rebrà les seves claus d'entrada. Amb les claus podrà publicar el teu perfil de proveïdor com també els teus productes per a vendre. Sol·liciti l'alta a proveedores@lacestaencasa.es


Recepció de les comandes

El proveïdor rebrà les comandes en temps real, que s'enviaran al correu electrònic designat. També es contempla la possibilitat de rebre'ls al Telegram: d'aquesta manera es podrà accedir a la comanda des del vostre telèfon per a trucar o enviar un WhatsApp al client amb un sol clic.


Distribució de les comandes

La distribució de les comandes va a càrrec del proveïdor: la plataforma us oferirà eines de control per poder portar un seguiment de les comandes. Al moment de lliurar el gènere, el proveïdor haurà de formalitzar el lliurament a la plataforma. Aquesta operació es podrà gestionar des d'un telèfon intel·ligent. Si voleu portar la gestió completa a la plataforma, disposarà de la possibilitat d'introduir les comandes procedents d'altres canals.Com funciona l'aplicació?

Aquí podeu veure un vídeo tutorial de les funcions de l'eina que adquireix al formar part de lacestaencasa.es

(en castellà)

https://youtu.be/SiDlHyRD1m0